Kendetegn:

BadMobil er badevogne med 1 eller 3 badeværelser.
Toiletvogn er med 2 toilette af høj standart.

  Toilet
Bad
Kloak
El-tilslutning
BadMobil 1 badeværelser Ja - 1 Ja - 1 1" Slange 230/400V
BadMobil 3 badeværelser Ja - 3 Ja - 3 110 Ø 400V
Mini BadMobil Ja - 1 Ja - 1 1" Slange 230V
         
  Toilet Tilslutning El-tilslutning Vandtank Spildevandstank
Toiletvogn med kværn Ja - 2 Vand - Kloak - El 230V    
Toiletvogn med tanke Ja - 2 Ingen Ingen / 230V Ingen / 140L Ingen / 540L
Toiletvogn med tanke LUX Ja - 2 Ingen Ingen / Batterier på vogn 350L 850L
         

 

BadMobil 1 - komplet badeværelse

BadMobil 3 udvendig

 

BadMobil

Badmobil fra Karlsvognen.com er indrettet som et komplet badeværelse med alle nødvendige installationer. Alle badevogne indeholder toilet, håndvask, bruseniche, bruseforhæng samt diverse knager. Badeværelset virker på samme måde, som det du kender i din bolig. De små vogne med 1 badeværelse, er meget nemme og handy, totalvægten er 750 kg. Alle biler, og alle kørekort, må køre med denne vogn. Den måler 185 x 240 (inkl. hjulkasser 225 x 240) - 1 person kan derfor nemt skubbe denne vogn på plads (på hårdt underlag). Enkel og let tilslutning som alle kan finde ud af. Vi tilslutter dog gerne for dig. Vognen er forberedt til vaskemaskine og tørretumbler.

 

Mini BadMobil har samme indhold som BadMobil - bad og toilet, men indrette så den kun er 105 cm. bred. Denne vogn kan også komme ind igennem port eller låge med meget lidt plads, åbning bør dog være min. 105 cm. Bemærk Mini BadMobil kan ikke afhentes / ”Hente selv”, men skal leveres af Karlsvognen.Toiletvogne

Alle vores Mobile Toiletter er med en meget høj standart. De små vogne med 2 toiletter, er meget nemme og handy, totalvægten er 750 kg. Alle biler, og alle kørekort, må køre med denne type toiletvogn. Den måler 185 x 240 (inkl. hjulkasser 225 x 240), 1 Person kan derfor nemt skubbe denne vogn på plads (på hårdt underlag). Ofte er det en god ide af købe en startpakke, som indeholder de nødvendige forbrugsartikler.


Toiletvogn med Kværn

Vognen er med afløbskværn, og kan derfor pumpe kloakafløb op til 50 m. Vognen er med 2 toiletrum, hvor toiletterne virker som du kender det fra din bolig. Benyttes som ekstra toiletter, ved kontore, skoler, børnehaver m.m. Enkel og let tilslutning som alle kan finde ud af. Vi tilslutter dog gerne for dig.Toiletvogn med Tanke

Denne vogn er perfekt som ekstra toiletter ved fester, og andre behov af kortere varighed. Lejepris er inklusive tømning af tanke og rengøring. Nemmere kan det ikke være;  hent vognen med fyldte vandtanke – sæt 4 støtteben ned – og du har 2 toiletter ekstra – 4 støtteben op – aflever vognen. Hvis du ønsker lys eller varme i vognen, kan den tilsluttes 230V. Men det er ikke nødvendigt, alt virker uden tilslutning. ”Toiletvogn med tanke Lux” er en rigtigt luksus toiletvogn med 2 toiletter og 2 pissoir, med vandskyld. Alt komfort på vognen kan betjenes med strøm fra de store indbyggede batterier.

Forsikring - din tryghed!

Hos Karlsvognen.com giver vi dig Danmarks bedste forsikringsbetingelser på leje af skurvogne.

Max. 10% selvrisiko ved alle skader, overalt i Danmark - også Storkøbenhavn.

Opsætningsvejledning

Rundvisning i toiletvogn med tanke

BadMobil, Toiletvogn med tanke, Komplet badeværelse, VIP Toiletvogn

Webmaster 7it ApS