Ledige job

Lige nu søges.:

  • Værkstedsmedarbejder med bred håndværkererfaring

 

 

Værkstedsmedarbejder med bred håndværkserfaring

Kan du lide at fikse alt fra køkkenskabe til vandhaner og stikkontakter? Og vil du have 16 friske værkstedskolleger og mulighed for selv at bestemme, hvornår vækkeuret skal ringe? Vi har travlt, så vi har brug for din hjælp til at vedligeholde og klargøre vores vogne.

Karlsvognen startede i år 2000 og udlejer en bred vifte af letvogne til private og erhverv. Vi råder over mandskabsvogne, køkkenvogne, kontorvogne, toiletvogne, beboelsesvogne og badvogne. Hvert år vækster vi med ca. 80 nye vogne. Læs mere om os på: www.karlsvognen.com.

Du vedligeholder vores vogne
Hos Karlsvognen er vores mål glade og tilfredse kunder. Vi er stolte af at lave arbejde i høj kvalitet og levere vogne, der altid fremstår som nye. Derfor holder du øje med, hvor vi skal reparere og udskifte dele. Du er værkførerens højre hånd og bruger det meste af din tid på værkstedet. Indimellem vil du også køre ud og aflevere en vogn til en kunde. Du løser nemlig alle slags opgaver.

Din dag går med:
• klargøring og rengøring af vognene
• tømrer- eller snedkerarbejde, bl.a. udskiftning af skabe og vedligehold af værkstedet
• mindre VVS- og elopgaver (12V og 220/400V) såsom fejlfinding og montering
• justering og udskiftning af bremser på biler og letvogne
• maleropgaver, bl.a. lette reparationer i glasfiber.

Få 16 gode kolleger på værkstedet
På værkstedet får du 16 glade og energiske kolleger. Dagen hos Karlsvognen flyver afsted, og vi sætter pris på god stemning og plads til sjov. Hver dag samles vi i 10-pausen til gratis brød, frugt og formiddagskaffe, og to gange om året er der firmaudflugter. Mange af os har været her i mange år. Det håber vi også, at du kommer til at være.

Fleksible arbejdstider
Du arbejder 37 timer om ugen, mandag til fredag. Vi er fleksible omkring din mødetid, bare du lægger dine timer i tidsrummet 6-17.

Vi leder efter dig, der:
• er faglært inden for et håndværksfag og har hænderne godt skruet på
• nyder at løse mange forskellige opgaver og sætte dig ind i nye ting
• er god til at arbejde sammen med andre
• har ordenssans.

Start
hurtigst muligt

Interesseret?
Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ejer Lennart Holm mellem kl. 7 og 16 på tlf.: 61261962.

Vi ser frem til at høre fra dig!