Ofte stillede spørgsmål

Kan vi selv afhente vognen?

Ja – vi udlejer de bedste løsninger i nye lette skurvogne, det er vores kærneområde. Vi tilbyder også mange former for service, du betaler kun for den service du vælger at gøre brug af. Se videofilm for opsætning. Samme princip gælder for alle vogne.

Kan vi selv opstille vognen, og rengøre den ved lejens afslutning?

Ja – men nogle penge er for "dyre" at spare; hvis vi f.eks. levere vognen – kan det ikke betale sig at spare opstillingen. Vi har erfaring med at opstille vognen korrekt, så vandet løber ud af vasken eller brusekabinen m.m.. Når der mangler nogle reservedele, ekstra slange el.lign. for tilslutning af vand og kloak, har vi det med i bilen. Derfor kan det ikke betale sig at spare opstillingen.

Ja - du kan selv rengøre vognen inden du aflever den, eller betale os for at gøre det. Standarten er som da du modtog vognen. Husk køleskab, ovn, kogeplader og brusekabine, i de vogne der indeholder det.

Kan vognene benyttes om vinteren ?

Ja – alle vogne er vinterisoleret, og med indbygget varmeinstallationer. I perioder med frostvejr udlejer vi varmeslanger til vand- & kloakslanger, vognen funger derfor helt normalt.


Har I andre typer vogne, end dem der er nævnt på Jeres hjemmeside ?

Ja – det er kun de mest almindelige vogne der er på vores hjemmeside. Vi udlejer mange andre typer. F.eks. Pionervogne, Miljøvogne, Toiletvogne og mange flere. Når vi kender dit behov, "skræddersyer" vi et tilbud til dig på den bedste løsning.


Hvorfor skal jeg betale 30 dages leje forud ?

Du betaler ikke noget depositum inden du får vognen, men du betaler hele tiden 30 dages leje forud. Mindstelejen er 30 dage; lejer du vognen i 22 dage, betaler du for 30 dage. Lejer du vognen i f.eks. 42 dage, så betaler du kun for de dage du har haft vognen - 42 dage.


Vi forventer at leje vognen 47 dage, hvad gør vi hvis arbejdet ikke er færdigt ?

Når du har modtaget vognen og der ikke er aftalt andet, har du vognen indtil du ikke skal bruge den mere.


Skal vognen opsiges når lejen er slut ?

Ja – du skal opsige vognen 3 dage før lejen slutter, det vil dog være en stor hjælp i vores planlægning hvis du giver os besked 10 – 20 dage før lejens ophør. Når det er muligt.


Hvad er forskellen på 4 Pers. Mandskabsvogn og 4 Pers. Multivogn ?

Alle vores Mandskabsvogne er med bad og omklædningsskabe, som er et kræv fra arbejdstilsynet til skurvogne der benyttes af håndværkere.

Vores multivogne er uden bad og omklædningsskabe, med 1 enkelt undtagelse. Det er 8 Pers. Multivogn med toilet, hvor der er en model med bad – og en model uden bad. Men begge uden omklædningsskabe. Multivogne findes som 4, 8 & 16 pers. Multivogn.


Hvor mange dage er en "lejemåned"?

Hver månedsleje er lig 30 dage, uanset hvor mange dage der er i måneden. Hvis du vil vide hvad den koster pr. dag, er det månedslejen / 30 = 1 dags leje.

Efter kun 30 dage:

Betaler du for det antal dage vognen har været lejet! F.eks. ved 96 dage, betaler du for 96 dage - ikke  4 måneder.

Når du har fået udleveret vognen, har du den til du ikke skal bruge den mere. Max. 3 dages opsigelse.