Karlsvognen lej let skurvogne logo
Karlsvognen lej let skurvogne logo

Bad & Toiletvogne

3 Pers. BadMobil - Mini

1 Pers. Mini BadMobil

Toiletvogn med kværn

Mini Toiletvogn med kværn

Toiletvogn med tanke

Mini Toiletvogn med tanke LUX

Kendetegn

BadMobil er badevogne med 1, 3 eller 6 badeværelser.
Toiletvogn er med 2 toiletter af høj standart.

 

Skriv eller Ring til os

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål

Ring til os på

📞 5614 1962

BadMobil

En Badmobil fra Karlsvognen er indrettet som et komplet badeværelse med alle nødvendige installationer. Alle badevogne indeholder toilet, håndvask, bruseniche, bruseforhæng samt diverse knager. Badeværelset virker på samme måde, som det du kender i din bolig. De små vogne med 1 badeværelse, er meget nemme og handy – totalvægten er 750 kg. Alle biler, og alle kørekort, må køre med denne vogn. Den måler 185 x 240 – 1 person kan derfor nemt skubbe denne vogn på plads (på hårdt underlag). Enkel og let tilslutning som alle kan finde ud af. Vi tilslutter dog gerne for dig. Vognen er forberedt til vaskemaskine og tørretumbler.

En MiniBadMobil har samme indhold som BadMobilen – men indrettet så den kun er 105 cm. bred. Denne vogn kan også komme ind igennem port eller låge med meget lidt plads. Åbningen bør dog være min. 105 cm. Bemærk MiniBadMobil kan ikke afhentes / ”Hentes selv”, men skal leveres af Karlsvognen.

Toiletvogn med Kværn

Vognen er med afløbskværn, og kan derfor pumpe kloakafløb op til 50 m. Vognen er med 2 toiletrum, hvor toiletterne virker som du kender det fra din bolig. Benyttes som ekstra toiletter, ved kontore, skoler, børnehaver m.m. Enkel og let tilslutning som alle kan finde ud af. Vi tilslutter dog gerne for dig.

Toiletvogn med Tanke

Denne vogn er perfekt som ekstra toiletter ved fester, og andre behov af kortere varighed. Lejepris er inklusive tømning af tanke og rengøring. Nemmere kan det ikke være; hent vognen med fyldte vandtanke – sæt 4 støtteben ned – og du har 2 toiletter ekstra – 4 støtteben op – aflever vognen. Hvis du ønsker lys eller varme i vognen, kan den tilsluttes 230V strøm (alm. stikkontakt). Men det er ikke nødvendigt, alt virker uden tilslutning. ”Toiletvogn med tanke Lux” er en rigtigt luksus toiletvogn med 2 toiletter og 2 pissoir, med vandskyld. Alt komfort på vognen kan betjenes med strøm fra de store indbyggede batterier.