Karlsvognen lej let skurvogne logo
Karlsvognen lej let skurvogne logo

Letvogne

En letvogn er en enkel mobil enhed, der normalt bruges som et midlertidigt arbejdsrum, opbevaringsrum, værktøjsskur, baderum eller mobilt køkken på byggepladser og arbejdsområder. Letvogne er normalt enkle konstruktioner, som tilbyder grundlæggende beskyttelse mod vejrforhold og kan indeholde hylder, bænke og opbevaringsskabe til værktøj og udstyr samt toilet- og badfaciliteter.

Kort sagt, en letvogn eller skurvogn er den overordnede betegnelse for en lukket vogn der er let at flytte rundt på og som kan indrettes til forskellige formål.

Hos Karlsvognen A/S tilbyder vi en omfattende udlejningsservice af letvogne af meget høj kvalitet til byggepladser og til hr og fru Danmark. Opdag vores brede udvalg af letvogne, ideelle for enhver byggeplads eller ved ombygninger i boligen. Vælg fra beboelsesvogne, kontorvogne, miljøvogne, køkkenvogne, badmobil og mere.

For at bevare en høj standard i alle vogne, arbejder 22 af vores 33 flittige medarbejdere udelukkende med klargøring og vedligehold af vognene, så de altid er i tiptop stand. Alle skurvogne er underlagt nogle retningslinjer for hvordan en skurvogn skal være indrettet for at den må anvendes på byggepladser. Karlsvognen A/S arbejder aktivt for at forbedre og selvfølgelig også følge disse retningslinjer.

 

Skriv eller Ring til os

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål

Ring til os på

📞 5614 1962

Omfattende udvalg af letvogne

Letvognsudlejning eller køb af brugte letvogne

Hos Karlsvognen A/S lejer vi helt grundlæggende letvogne ud til forskellige behov, men du kan også købe din egen skurvogn. Alle vogne leveres nysynet og omregistret inklusiv elkabel, vand- og kloakslanger – lige klar til brug.

Letvogn til Bad og Toilet

Badmobil

BadMobil er specialdesignede letvogne til brug som badevogne med 1, 3 eller 6 badeværelser. Badmobilen fra Karlsvognen.com er indrettet som et komplet badeværelse med alle nødvendige faciliteter. Alle BadMobiler indeholder toilet, håndvask, bruseniche, bruseforhæng samt diverse knager.

Toiletvogn

Toiletvogn er skurvogne med 2 toiletter af høj standart. Alle vores Toiletvogne er med en meget høj standart. Toiletvogne kan benyttes som ekstra toiletter – ved kontorer, skoler, børnehaver m.m. eller som ekstra toiletter ved fester eller andre behov af kortere varighed.

Letvogne til byggepladsen eller til andre midlertidige formål

Mandskabsvogn

Udstyret med opholdsrum, bade- og toiletfaciliteter, omklædningsmuligheder, spiseplads og et kontor, er en mandskabsvogn en alt-i-en skurvogn, der tjener mange formål. Den er perfekt egnet til byggepladsbrug, og tilbyder medarbejdere et pauserum, et privat område for omklædning og et kontorrum for administrative funktioner.

Multivogn

Multivogne er alsidige letvogne og kan bruges til mange forskellige formål, herunder frokoststue, kontor, lagerrum, ekstra værelse, legestue i børnehaver, undervisningslokale og endda til billetsalg. Vores sortiment af Multivogne fås i en række størrelser – fra små 4-personers modeller til de store 20-personers Multivogne. Disse letvogne er designet til at være praktiske og lette at indrette til formålet. Skurvognene tager udgangspunkt i store rum uden unødvendige faciliteter som bad og omklædningsskabe, hvilket gør dem til en omkostningseffektiv løsning. Desuden er tilslutningen af disse vogne både nem og enkel. Vælg mellem forskellige anvendelsesmuligheder som Multivogn, Kontorvogn, Soveværelse, Lagerplads eller Ekstra Værelse – alle rummelige og tilpasningsdygtige efter dine behov.

Letvogne til overnatning og ophold

Beboelsesvogn

En beboelsesvogn er en praktisk, mobil løsning, som egner sig både for håndværkere og private. Særligt under boligrenoveringer eller ved skadesituationer. Sådanne skurvogne til beboelse er udstyret med hjemmets essentielle funktioner. De kan nemt opsættes både på arbejdspladser og ved din private adresse.

Oplev Vores Hyggelige og Handy Mobile Køkkener

Køkkenmobil

En Køkkenmobil er en skurvogn, der er indrettet som et almindeligt køkken med høj standart og kan benyttes på samme måde som køkkenet i din bolig.

Mobile køkkener er en ideel løsning under renoveringer, ombygninger eller ved skader i bygninger. Vores køkkenvogne kommer med alle de nødvendige køkkenfaciliteter og tilbyder luksus med moderne bekvemmeligheder som opvaskemaskine, kombineret køle-fryseskab, ovn og mikroovn. Med et udvalg af modeller, der spænder fra 2 til 6 siddepladser – nogle endda med bad, toilet, vaskemaskine og tørretumbler – findes der en løsning for enhver behov. Vores KøkkenMobil med multirum tilbyder yderligere fleksibilitet, idet du kan indrette det som et ekstra værelse, soveværelse, kontor eller opbevaringsrum. Tilpas multirummet med sofaer, dobbeltsenge, køjesenge, enkeltsenge, ekstra borde og stole eller brug det som opbevaringsplads for dine flyttekasser.

Mobile letvogne til alle formål

Der findes skurvogne til næsten alle formål. Det kunne være til festen, til rensning og rengøring, til flytningen eller til køl eller frys. Ja mulighederne er faktisk mange. Kan du ikke lige finde en letvogn der dækker dit behov, så ring til os. Vi har mange års erfaring i udlejning og indretning af skurvogne.