Karlsvognen logo

Om Karlsvognen

Karlsvognen A/S er en mindre familieejet virksomhed, der siden 2001 har udlejet skurvogne til både virksomheder og private. Vi garanterer for en god oplevelse, når du lejer en skurvogn hos os.

Læs artikel “Bo syvstjernet når du lejer mandskabsvogn“.

Lennart Holm

Lennart Holm

Indehaver og salg

Tlf: 5614 1962 – tryk #
Mail: lej@karlsvognen.com

Simon Holm

Simon Holm

Drift Direktør COO

Tlf 5614 1962 – tryk 9
Mail: simon@karlsvognen.com

Tobias Holm

Tobias Holm

Indkøb og IT-ansvarlig

Tlf 5614 1962 – tryk 0
Mail: tobias@karlsvognen.com

Det hele begyndte i 2001 med at Lennart købte 25 mandskabsvogne, der alle blev udlejet til et større dansk typehusfirma, som han dengang var ansat hos. Frem til 2004 fortsatte Lennart som ansat og skurvognsudlejer, hvorefter han gik all-in på at udleje skurvogne.

Målet har fra starten været at yde en god service og udleje nyere velholdte skurvogne. Det viste sig hurtigt at være kvaliteter kunderne satte pris på, og siden dengang er det gået stille og roligt med indkøb af flere nye lette skurvogne. Den 1. maj 2019 rundede vi 500 nyere og velholdte letvogne fordelt på 25 forskellige modeller.

Alle vores letvogne er danskbyggede og af meget høj kvalitet. For at bevare en høj standard i alle vogne, arbejder 10 af vores 19 flittige medarbejdere udelukkende med klargøring og vedligehold af vognene, så de altid er i tiptop stand.

Hos Karlsvognen har vi altid ment, at det skal være let at leje en skurvogn. Vi var et af de første skurvognsfirmaer i Danmark, der fik lavet en hjemmeside med gennemsigtige priser. På hjemmesiden får du et hurtigt overblik over vores forskellige letvogne, hvordan de er indrettet og, hvad det koster at leje dem. Vores mål er, at alle betaler den samme fair lejepris, og derfor giver vi ikke rabat på listepriserne. Når du afleverer en vogn igen efter endt leje, vil du modtage en slutopgørelse i løbet af et par dage.

Vi er meget fleksible, og har god erfaring i løsning af specialopgaver, så tøv ikke med at ringe til os, hvis du har særlige ønsker eller behov. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og se vores vogne. Det er dog en god idé at ringe inden, hvis det er en specifik model du ønsker at se.

Prøv en af de nye lette skurvogne fra Karslvognen, og vi garanterer for en god oplevelse.

|

Mange spørger, hvor navnet Karlsvognen kommer fra, og det er en lidt sjov historie. Vi havde brugt mange dage på at finde et passende navn til firmaet, og jeg kendte en del reklamefolk, som kom med flere gode forslag, men alle brugte mit navn i en eller anden form.

Så en aften hvor jeg var på besøg hos min svoger, og vi fik en guldøl, faldt snakken på det med navnet. Vi boede begge i Karlstrup, som ligger i 2690 Karlslunde, og pludselig sagde han: ”Det skal da hedde Karlsvognen”, og sådan blev det. – Lennart Holm, Direktør

|

Karlsvognen støtter


Klimavenlig energiproduktion

Hos Karlsvognen går vi ind for mindre CO2 udledning og et renere miljø. Som et led i vores grønne omstilling har vi derfor valgt at dække vores el-behov med danskproduceret certificeret grøn energi. Vi har også monteret solpaneler og batteri backup på vores bygning, hvilket sparer 25.000 kg. CO2 pr. år.
Klimacertifikat

Lejebetingelser


Efter kun 30 dage:

Betaler du for det antal dage vognen har været lejet! F.eks. ved 96 dage, betaler du for 96 dage - ikke 4 måneder.

Når du har fået udleveret vognen, har du den til du ikke skal bruge den mere. Max. 3 dages opsigelse.

Video – På besøg hos Karlsvognen