Karlsvognen lej let skurvogne logo
Karlsvognen lej let skurvogne logo

Om Karlsvognen

Karlsvognen var indtil for nylig et familieejet firma. 1. november købte den svenske investeringsgruppe Rebellion Karlsvognen.

Den daglige drift forsætter med samme ledelse og personale. Vi garantere for en god oplevelse, når du leje en skurvogn  hos os.

 

Læs artikel “Bo syvstjernet når du lejer mandskabsvogn“.

Lennart Holm

Lennart Holm

CEO - Administrerende direktør

Tlf: 5614 1962 – tryk #
Mail: lej@karlsvognen.com

Simon Holm

Simon Holm

COO - Drift direktør

Tlf 5614 1962 – tryk 9
Mail: simon@karlsvognen.com

Tobias Holm

Tobias Holm

Indkøb og IT-ansvarlig

Tlf 5614 1962 – tryk 0
Mail: tobias@karlsvognen.com

Det hele begyndte i 2001 med at Lennart købte 25 mandskabsvogne, der alle blev udlejet til et større dansk typehusfirma, som han dengang var ansat hos. Frem til 2004 fortsatte Lennart som ansat og skurvognsudlejer, hvorefter han gik all-in på at udleje skurvogne.

Målet har fra starten været at yde en god service og udleje nyere velholdte skurvogne. Det viste sig hurtigt at være kvaliteter kunderne satte pris på, og siden dengang er det gået stille og roligt med indkøb af flere nye lette skurvogne. Den 1. maj 2019 rundede vi 500 nyere og velholdte letvogne fordelt på 25 forskellige modeller.

Alle vores letvogne er af meget høj kvalitet. For at bevare en høj standard i alle vogne, arbejder 10 af vores 19 flittige medarbejdere udelukkende med klargøring og vedligehold af vognene, så de altid er i tiptop stand.

Hos Karlsvognen har vi altid ment, at det skal være let at leje en skurvogn. Vi var et af de første skurvognsfirmaer i Danmark, der fik lavet en hjemmeside med gennemsigtige priser. På hjemmesiden får du et hurtigt overblik over vores forskellige letvogne, hvordan de er indrettet og, hvad det koster at leje dem. Vores mål er, at alle betaler den samme fair lejepris, og derfor giver vi ikke rabat på listepriserne. Når du afleverer en vogn igen efter endt leje, vil du modtage en slutopgørelse i løbet af et par dage.

Vi er meget fleksible, og har god erfaring i løsning af specialopgaver, så tøv ikke med at ringe til os, hvis du har særlige ønsker eller behov. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og se vores vogne. Det er dog en god idé at ringe inden, hvis det er en specifik model du ønsker at se.

Prøv en af de nye lette skurvogne fra Karslvognen, og vi garanterer for en god oplevelse.

 

10 grunde til at vælge Karlsvognen 

  1. Personlig, nærværende og effektiv betjening og
  2. Kvalitetsvogne og optimeret udstyr / letvogne og tilbehør af ypperste klasse
  3. Vores dygtige montører løser opgaven med levering og opsætning (inkl. el, vand og kloak)
  4. Unik genetablering, rengøring og klargøring af samtlige vogne.
  5. Vores fair priser sikrer den bedste ”Value for Money” – for alle vores kunder.
  6. Veludstyrede servicebiler med dansk- og engelsktalende montører/konsulenter
  7. Eektiv, handlekraftig og hurtig udbedring ved fejl, skader og
  8. Karlsvognen er en virksomhed med overenskomst samt fokus på sundhed og
  9. Medlem af brancheforeningen Dansk Erhverv, Erhvervsforum, m.fl.
  10. Miljøbevidste med fokus på grøn

 

Hos Karlsvognen har vi fokus på kundernes behov. Vi er gode til at finde løsninger og har mange års erfaring i markedet – ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille. Vi løser opgaven effektivt og hurtigt med levering, opsætning og tilslutning af el, vand og kloak.

Vores kunder sætter stor pris på den tryghed og tillid, de oplever ved at leje letvogne og andet udstyr hos Karlsvognen. For at mindske, fjerne og eliminere fejl og mangler på vores letvogne, har vi udviklet et solidt og eektivt service- og sikkerhedsprogram. Ved hjælp af en IT-løsning kaldet KarlsApp® sikrer vi, at vores vogne altid fremstår som nye og har samme høje maksimale standard hvad angår rengøring, genetablering, vedligeholdelse og sikkerhed.  Du kan trygt og sikkert leje letvogn hos Karlsvognen, idet vi aldrig går på kompromis med kvalitet og service.

Vi har en eektiv serviceafdeling med nye servicevogne, der alle køres og betjenes af dansktalende og engelsktalende montører. De rykker hurtigt ud ved eventuelle fejl og mangler.

Som ambitiøs virksomhed, er vi meget interesseret i at passe på miljøet, vores kunder og vores medarbejdere. Alle vores firma bygninger er udstyret med solceller og vi har et CO2-venligt batteri-backup. Den øvrige mængde strøm får vi fra vindmøller.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere trives og føler sig trygge i deres ansættelse. Derfor har vi valgt at være under overenskomst, sørge for sund mad til alle ansatte hver dag, bruge god tid på grundig oplæring og sørge for at vi har plads til alle slags mennesker i firmaet –  også dem der har det svært. I 2019 modtog vi Køge Kommunes Integrations Pris (på DKK 10.000, -) for vores indsats med at hjælpe flygtninge ind på det danske arbejdsmarked. Pengene blev i øvrigt brugt på et forrygende Medarbejder Arrangement ude i byen.

 

Vi har også valgt at være medlem af brancheforeningen “Dansk Erhverv” fordi vi gerne vil stå stærkt på arbejdsmarkedet og være opdateret indenfor det juridiske og sikkerhedsmæssige område til gavn for vores kunder og ansatte.

|

Mange spørger, hvor navnet Karlsvognen kommer fra, og det er en lidt sjov historie. Vi havde brugt mange dage på at finde et passende navn til firmaet, og jeg kendte en del reklamefolk, som kom med flere gode forslag, men alle brugte mit navn i en eller anden form.

Så en aften hvor jeg var på besøg hos min svoger, og vi fik en guldøl, faldt snakken på det med navnet. Vi boede begge i Karlstrup, som ligger i 2690 Karlslunde, og pludselig sagde han: ”Det skal da hedde Karlsvognen”, og sådan blev det. – Lennart Holm, Direktør

|

Karlsvognen støtter


Klimavenlig energiproduktion

Hos Karlsvognen går vi ind for mindre CO2 udledning og et renere miljø. Som et led i vores grønne omstilling har vi derfor valgt at dække vores el-behov med danskproduceret certificeret grøn energi. Vi har også monteret solpaneler og batteri backup på vores bygning, hvilket sparer 25.000 kg. CO2 pr. år.
Klimacertifikat

Lejebetingelser


Efter kun 30 dage:

Betaler du for det antal dage vognen har været lejet! F.eks. ved 96 dage, betaler du for 96 dage - ikke 4 måneder.

Når du har fået udleveret vognen, har du den til du ikke skal bruge den mere. Max. 3 dages opsigelse.

Video – På besøg hos Karlsvognen